We Got Game merge la 3×3 FIBA World Tour Master

0
280

După o finală memorabilă, încheiată după prelungiri, echipa We Got Game a devenit campioana Sport Arena Streetball 2015 și va reprezenta România în circuitul mondial de baschet 3×3, calificându-se pentru Mastersul de la Lausanne. Cel de-al 11-lea sezon din istoria Sport Arena Streetball, competiția care adună an de an mii de jucători pe terenurile de baschet 3×3, s-a încheiat.

Din echipa We got Game fac parte Victor Constantin, care a adus victoria echipei în meciul cu cei de la Școala Veche, marcând în prelungiri un coș de două puncte, Hristu Șapera, antrenorul echipei Steaua CSM EximBank, Adrian Trandafir și Ștefan Buruiană. Scorul final: 21-19.

Streetball 4

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Elena Băidan, reprezentant al Raiffeisen Bank, alături de Ștefan Săndulache, directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Caravana turneelor de baschet 3×3 organizate de Sport Arena va mai avea o ultimă oprire în acest an, în Piața Universității, în zilele de 15 și 16 august. Atunci se va disputa a patra ediție a turneului internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va aduna la start echipe din 12 țări și a cărui câștigătoare va merge de asemenea la Lausanne, pentru FIBA 3×3 World Tour Master. Sport Arena Streetball face parte din circuitul mondial de baschet FIBA 3×3 si este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Maguay.

Streetball 6

Foto: Sport Arena Streetball

Vizitează site-ul  www.3la3.ro sau www.facebook.com/SportArenaStreetball pentru mai multe informații.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here