Înapoi la birou

0
346

De Elisabeta Gedö. Foto: Manole Sava.

Ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva idei, astfel încât să te simți bine în pielea ta, dar mai ales în hainele tale, fie că lucrezi într-un mediu mai lejer, fie că trebuie să respecți un dress code mai strict.

Copywriter

GMS_1508 as Smart Object-1dfv

 1/ Înlocuiește sacoul cu parka

Pentru că nu ai restricții vestimentare, te poți juca puțin. De exemplu, poți pune o jacheta parka peste cămașă. Va părea că nu te-ai străduit prea mult, dar că totuși ești preocupat de stilul tău. Unde mai pui că vei putea să te plimbi prin parc sau chiar să ieși într-un pub cu prietenii după terminarea orelor de muncă, fără să fie nevoie să mai treci pe-acasă, ca să-ți schimbi hainele.

2/ Ia-ți un rucsac

Nu, nu e pentru excursiile la munte. E un accesoriu foarte practic și potrivit pentru activitățile urbane. Aici au loc tableta, pachetul pentru prânz și chiar echipamentul pentru sală. Optează pentru un model minimalist, în culori neutre.

3/ Alege încălțăminte comodă 

Poți purta fără griji sneakerșii preferați în fiecare zi, mai ales dacă ai multe drumuri de făcut – sunt perfecți pentru plimbări. Alege un model colorat și cu multe texturi, astfel încât întregul tău outfit să capete un aer fresh și jucăuș.

Contabil

GMS_1462 as Smart Object-1

1/ Joacă-te cu nuanțe și texturi

Trebuie să respecți niște norme, dar îți poți permite totuși să nu fii extrem de rigid în alegerile vestimentare? În acest caz, cravatele colorate te pot scoate din mulțime. Alege unele uni, din mătase sau cu diverse texturi, dar din lână.

2/ Poartă pulover din lână

Este o alternativă bună, dacă sacoul te plictisește. E recomandat să nu porți la birou modele jacquard (cu desene geometrice) sau culori neon. Nuanțele de antracit, bej ori bleumarin ar fi cele mai potrivite.

3/ Răsfață-te cu un croi perfect

Niciodată nu vei avea suficienți pantaloni din stofă. Sunt oricând o investiție inteligentă. Alege croiul care urmărește discret linia piciorului, fără să fie prea strâmt sau prea larg.

Avocat

GMS_1450 as Smart Object-1

1/ Impresionează cu o cămașă albă

E destul de dificil să găsești cămașa albă perfectă și e indicat să îndeplinească o serie de condiții atunci când o pui pe tine. Una dintre ele este să fie din poplin de cea mai bună calitate, iar alta este să fie exact măsura ta. Ascultă sfatul vânzătoarelor atunci când o probezi.

2/ Folosește geanta din piele

Pentru mulți bărbați, a devenit un accesoriu indispensabil. Evită-le pe cele cu mânere sport sau detalii din material textil (evident, nu vorbim de căptușeala interioară).

3/ Poartă pantofi din piele întoarsă

Acest material este discret și elegant. Partea mai dificilă este întreținerea unor astfel de pantofi. Nu-i încălța în zilele ploioase și curăță-i numai cu spray-uri speciale.

Model: Bogdan C/MRA. Machiaj: Adina Vlad. Hair-styling (cu produse Keune): Alexandru Draghicean, Diva Salon Profesional.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here