Ghid de autoaparare

6 februarie 2013

Alexandru Ganci, psiholog si antrenor de arte martiale, te invata cum sa iesi nesifonat din patru situatii nu tocmai pasnice

1-4338733351-c4bab19a1c-b.jpg
Previous1 din 2Next
Poți folosi tastele ← →

3 MISCARI RAPIDE LA MASA
De multe ori agresiunile au loc in restaurante. Si, de obicei, atacatorii vin si se sprijina cu palmele de masa ta. Iata ce poti sa faci:
3.1. Ridica-te si, cu forta, trage-i mainile in lateral, ridicandu-le in sus. El va fi destul de buimacit, asa ca deja ai castigat teren.
3.2. Prinde-l cu mainile de cap si loveste-l de masa suficient cat sa fii sigur ca nu mai poate prezenta un pericol pentru tine si cei apropiati.

 

4 DISIMULAREA ESTE BENEFICA
Cu siguranta ai vazut macar o data o femeie agresata de un individ pe strada. Ca sa nu mai stai pasiv data viitoare, iata ce poti face.
4.1. In loc sa vorbesti cu agresorul, du-te spre victima si poarta-te ca si cand ai fi iubitul ei. Reproseaza-i cat mai convingator ca a plecat fara tine de acasa si asaza-te intre ea si agresor. Acesta va fi uimit si putin bulversat de intorsatura situatiei. Acum este momentul potrivit sa il lovesti cu pumnul direct in fata, de cat mai multe ori.
4.2. Daca nu cedeaza, prinde-l cu stanga de ceafa si loveste-l cu cotul drept in cap pana cand esti sigur ca l-ai imblanzit.

 

 

Previous1 din 2Next
Poți folosi tastele ← →


Categorii: Adventure

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți