18,5 C
Bucuresti
Tuesday, August 22, 2017

Schiezi cât te țin picioarele

Vă anunț că IUBESC schiul. Când dau de zăpadă bună, pe o pârtie perfectă, nu mai ies din clăpari până nu cad rupt de oboseală.

Treci la următorul nivel

A trecut vremea „datului cu placa“. Iarna aceasta renunță la jocurile zăpezii și practică snowboarding ca un profe­sionist. Men’s Health îţi spune care sunt secretele din spatele probelor olimpice de snowboarding, pentru ca tu să descoperi stilul care ţi se potrivește.

Urcă tot mai sus

Inspiră-te din experienţele alpinistului român care a urcat șase vârfuri de peste 8.000 de metri, fără a folosi oxigen suplimentar sau porteri de altitudine.

(P) Pregăteşte-te de snowboarding cum se cuvine

Dacă eşti un împătimit al sporturilor de iarnă şi plănuieşti să-ţi petreci concediul la munte, atunci e imposibil să nu-ţi doreşti să te echipezi cum se cuvine.

7 călătorii esențiale

Nu poți scăpa din ghearele morții. Dar poți scăpa de orice dacă mergi în vacanța potrivită, la momentul potrivit.

Trăiește periculos

Un aventurier de-o viaţă îți împărtăşeşte şapte lecţii esenţiale pe care le-a învăţat în decursul vieţii sale sălbatice. Principalul lui pont: ieşi naibii din oraş şi trăieşte puţin, pentru numele lui Dumnezeu!

Andrei Roșu – 85 de ore peste canal

La 39 de ani, Andrei este primul român care a traversat înotând Canalul Mânecii, în competiția extremă Enduroman Arch to Arc.

Ia-ți porția de adrenalină

Cele mai spectaculoase locuri sunt la mii de kilometri distanță sau chiar aproape de casa ta. Nu mai căuta scuze și bucură-te de senzațiile tari!

Paul Dicu – Nu te limita la un singur sport

Paul Dicu, maratonist, practicant de arte marţiale și copilot de raliu îţi arată cum poţi investi timp și energie în trei sporturi diferite și care sunt beneficiile acestora.

Andrei Gligor, alergând în infern

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să alergi 250 de kilometri prin deșert, având la dispoziție doar ceea ce poți căra într-un rucsac?

Block title

BUCURESTI
broken clouds
18,5 ° C
19 °
18 °
88%
0,5kmh
75%
Wed
23 °
Thu
24 °
Fri
27 °
Sat
30 °
Sun
30 °