9.5 C
Bucuresti
Tuesday, November 13, 2018

Relaxează-te dacă poţi!

De Alexandru Pop. Foto: TVB Paznaun - Ischgl Așa își întâmpină Ischgl-ul turiștii. Și le oferă toate variantele de a se relaxa... dacă pot. Eu nu...

Vehiculul tău de evadare

De Mark Ryan Sallee. Adaptare de Irina Mereacre.  Noul BMW pe două roţi „iubește“ curbele. Colegul nostru de la MH SUA a scos unul la o...

Poți fi tu aici!

De Gordy Megroz. Adaptare de Elisabeta Gedő. Foto: Kyle Hilton. Pe bune că poţi. Am întrebat experţi ai aventurii cum să ai parte de mai multă adrenalină...

Despre condiții extreme cu Sorin Boriceanu

Norvegia, 5 august, 2017. Dimineața, la ora 5, pe întuneric deplin, 245 de înotători sar, pe rând, de pe feribot. Prin fiordul format de...

Antrenamente de iarnă

De Doug Schnitzspahn. Adaptare de Luiza Gabriela Vîlsan. Foto: Guliver/GettyImages. Ieși din zona de confort, ca să alungi monotonia și să intri în cea mai bună formă...

Cucerește muntele în echipă

Anul acesta, 15 angajați UPC România și-au învins temerile și au reușit, împreună, să atingă cel mai înalt vârf al Africii. 15 personalități diferite, 15 doze de curaj, 15 amintiri frumoase – toate spre și pentru Kilimanjaro.
munte

Cum să devii expert în cățărările pe munte

Justin Ionescu, alpinist și secretar general al Federației Române de Alpinism și Escaladă, îți împărtășește câteva secrete.
ghid de supravietuire

Ghid de supraviețuire în săbăticie. TOP 10 lucruri pe care trebuie să le ai...

Dacă ești dependent de adrenalină și îți place să evadezi, măcar din când în când, din jungla de beton pentru a te bucura de natură, trebuie să ai în rucsac câteva lucruri foarte importante pentru tine, care te vor ajuta în situații critice.

Schiezi cât te țin picioarele

Vă anunț că IUBESC schiul. Când dau de zăpadă bună, pe o pârtie perfectă, nu mai ies din clăpari până nu cad rupt de oboseală.

Treci la următorul nivel

A trecut vremea „datului cu placa“. Iarna aceasta renunță la jocurile zăpezii și practică snowboarding ca un profe­sionist. Men’s Health îţi spune care sunt secretele din spatele probelor olimpice de snowboarding, pentru ca tu să descoperi stilul care ţi se potrivește.

Urcă tot mai sus

Inspiră-te din experienţele alpinistului român care a urcat șase vârfuri de peste 8.000 de metri, fără a folosi oxigen suplimentar sau porteri de altitudine.

(P) Pregăteşte-te de snowboarding cum se cuvine

Dacă eşti un împătimit al sporturilor de iarnă şi plănuieşti să-ţi petreci concediul la munte, atunci e imposibil să nu-ţi doreşti să te echipezi cum se cuvine.

7 călătorii esențiale

Nu poți scăpa din ghearele morții. Dar poți scăpa de orice dacă mergi în vacanța potrivită, la momentul potrivit.

Trăiește periculos

Un aventurier de-o viaţă îți împărtăşeşte şapte lecţii esenţiale pe care le-a învăţat în decursul vieţii sale sălbatice. Principalul lui pont: ieşi naibii din oraş şi trăieşte puţin, pentru numele lui Dumnezeu!

Andrei Roșu – 85 de ore peste canal

La 39 de ani, Andrei este primul român care a traversat înotând Canalul Mânecii, în competiția extremă Enduroman Arch to Arc.

Weather

BUCURESTI
clear sky
9.5 ° C
10 °
9 °
76 %
4.1kmh
0 %
Thu
6 °
Fri
9 °
Sat
9 °
Sun
4 °
Mon
8 °